home       wat doen wij       onze praktijk       foto's       uw eerste bezoek       inschrijven       afspraken       kosten       contact & route
  Contactgegevens

Jordent Praktijk voor mondzorg
Noorderkerkstraat 10
1015 NB Amsterdam

020 638 72 11
info@jordent.nl
 
 

Dit is Jordent

De praktijk voor mondzorg Jordent is een geavanceerde high-tech up to date mondhygiënistepraktijk in het hartje van de Jordaan. In deze praktijk zijn 4 mondhygiënisten werkzaam. Een mondhygiënist is een paramedicus die werkzaam is binnen de mondzorg.

Het beroep van mondhygiënist is geregeld In de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Kortweg wet BIG, deze wet is in 1979 in werking getreden. Deze wet is een kwaliteitswet en heeft tot doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken. De wet beschermt tevens de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren.


Maud WolffMaud Wolff studeerde in 1987 af aan de mondhygiënistenopleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

1987-1988

werkzaam als mondhygiëniste in een groepspraktijk in Lelystad.

1988-1990

werkzaam in praktijken in Rotterdam,Laren en Amsterdam voor
tandarts Drs.B.van Aalten.

1989-1991 werkzaam voor de Amphion Dental Group.
1986-1991 werkzaam in de winkel van het muziektheater in Amsterdam.
1992-1994

werkzaam bij tandarts Drs.M.van Wingaarden.
werkzaam bij tandarts Drs.B.Beekmans.

1990-2006

werkzaam bij bigoffice praktijk Tendens tandartsen in Amsterdam.

2005-heden praktijk voor mondzorg Jordent gestart met collega Kristel Hoekstra.

Maud Wolff heeft in binnen-en buitenland diverse cursussen en congressen bijgewoond op het gebied van de parodontologie,implantologie, regeneratieve weefselbehandeling,bacteriologie,systeemziekten en omgaan met angstige patiënten. Zij heeft lezingen gehouden over regeneratieve tissues ter bevordering van de botreconstructie in het parodontium. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor mondhygiënisten, en is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Maud is lid van de Nederlandse Vereniging voor parodontologie.Kristel Reijnhout-HoekstraKristel Reijnhout studeerde in 2002 af aan de mondhygienistenopleiding te Amsterdam aan de ACTA.

2002

werkzaam op Curacao bij een nederlandse tandartspraktijk

2003-2006

werkzaam bij big office praktijk Tendens tandartsen te Amsterdam

2005-heden praktijk voor mondzorg Jordent gestart met collega Maud Wolff

Kristel heeft in binnen en buitenland diverse cursussen en congressen bijgewoond op het gebied van parodontologie en implantologie. Ook heeft zij de cursus MH-1 en MH-2 bij de kliniek voor parodontologie te Amsterdam gevolgd. Kristel is lid van de Nederlandse Vereniging voor parodontologie.

 

 
 
design & techniek 12design creations & promotions